Bygg Reis Deg 19


Dersom du er i ferd med å bygge eller pusse opp – eller bare trenger en måte å få slått i hel lørdagen på, kan et godt tips denne helgen være å avlegge et besøk på Bygg Reis Deg som går av stabelen på Lillestrøm i disse dager, nærmere bestemt fra onsdag 16.10 t.o.m. lørdag 19.

Med over 500 utstillere fra 19 nasjoner, spredd over et område på 20000 kvadratmeter, er dette Norges største byggevaremesse, så her burde du kunne finne det meste av hva et handyman-hjerte kan begjære, – pluss litt til. Enten du er proff eller amatør, bare på utkikk etter en ny drill eller har lyst på et fancy container- kontor,- du finner det på Bygg Reis Deg. Kanskje er det her du finner drømmekjøkkenet ditt også, eller den baderomsinnredningen du ikke visste at var akkurat den du ønsket deg…

baderomsinnredning
Foto: Anne-Sofie Tjerbo
badekar
Badekaret for deg som ikke liker å bade alene.
Foto: Anne-Sofie Tjerbo
Nytt armatur til badet eller kjøkkenet kanskje? Mulighetene er mange.
Foto: Anne- Sofie Tjerbo

Om ikke annet, så finner du i hvert fall garantert masse inspirasjon, gode ideer og drøssevis av hyggelige folk som står parat til å hjelpe deg, – alt samlet under et kjempestort tak.

Av spennende ting som skjer her ellers i løpet av disse dagene, kan nevnes NM i rørleggerfaget for lærlinger som pågår for åpen scene. Her konkurrerer fem sterke kandidater om den gjeve tittelen. I tillegg er dette svenneprøven deres. De har allerede jobbet som helter hele uka og er nå i gang med innspurten. Vi heier dem fram og gleder oss til å se hvem som går av med seieren!

NM i rørleggerfaget for lærlinger
Denne blide jenta, Sandra Eilertsen fra Sortland, er en av kandidatene til NM- tittelen. Lykke til både til henne og gutta!

Du kan også se hvordan det store veggmaleriet til den kjente gatekunstneren Håkon Andersen blir til i løpet av messen. Det blir flottere for hver dag og det blir spennende å se det ferdige resultatet. Kunstverket er forøvrig donert til årets TV-aksjon av Sigdal og vil forhåpentligvis sørge for en pen slump penger til en godt og viktig formål.

Håkon Andersen
Gatekunstner i arbeid
Foto: Anne-Sofie Tjerbo
Håkon Andersen
Dette kommer til å bli så fint!
Foto: Anne-Sofie Tjerbo

Har du konkurranseinstinktet i orden, kan du jo prøve deg på litt minigolf hos Direktoratet for Byggkvalitet og kanskje vinne en el-sykkel, eller du kan forsøke å bygge den høyeste muffe-stabelen hos Rørentreprenørene Norge – for å nevne noe.

Bygg Reis Deg 2019
Få hole in one hos Dibk, så kanskje du kan sykle til jobben på mandag!
Foto: Anne-Sofie Tjerbo
Bygg Reis Deg 2019
Eller sett ny pers i muffestabling…
Foto: Anne-Sofie Tjerbo

Eller kanskje går du rundt og lurer på hvordan det nyeste på toalettfronten funker og om det muligens kan være noe for deg? På Bygg Reis Deg har du mulighet til å prøve det ut.

Test et kult toalett med spyl og føn. (Minus føn)
Foto: Anne-Sofie Tjerbo

Også Fagrådet for våtrom har pakket alt sitt pikk og pakk, tømt kontoret for både kaffetrakter og mesteparten av møblementet og reist opp til Norges Varemesse på Lillestrøm denne uka for å spre sitt glade våtromsbudskap for hele folket.

FFV på Bygg Reis Deg 2019
FFV er på plass på Bygg Reis Deg!
Foto: Anne-Sofie Tjerbo

Daglig leder og fagsjefen i FFV varmer opp til en ny dag og ser fram til å treffe deg!
Foto: Anne-Sofie Tjerbo

Du finner dem i B-hallen, og de blir veldig glade hvis du kommer innom dem for en hyggelig prat! De kan friste med både gode råd og smarte tips, sukkertøy og knallgode tusjpenner!

På standen til FFV får du også demonstrert hvor viktig det er med fall på baderomgulvet ditt.
Foto: Anne-Sofie Tjerbo


Så ta deg en tur på messe du også da vel,- få noen nye impulser, treff hyggelige folk og kos deg med spennende opplevelser! Du rekker det fortsatt hvis du kjapper deg litt. Dørene stenger ikke før kl. 18.00 lørdag ettermiddag.

Categories: UkategorisertTags: , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: