Bygg reis deg 2023


Høstens store event for alle som er interessert i bygg, bolig og eiendomsutvikling er like rundt hjørnet.

Fra 18 – 21. oktober er det nok en gang duket for Bygg reis deg på Lillestrøm.

I år arrangeres messen for 30. gang, etter at den første gang gikk av stabelen i 1954, den gangen på Festningsplassen på Akershus festning.

Som Norges største messe i sitt slag, kan Bygg reis deg skilte med det meste av det som rører seg innen byggeindustrien her i landet, både når det gjelder materialer, produkter, verktøy, smarte løsninger og ikke minst fagkunnskap – alt samlet på et brett.

I løpet av de fire dagene messen varer, vil like mange store utstillingshaller være fylt opp med over 300 utstillere fra i alt 15 land, som alle står klare til å møte et forhåpentligvis høyt antall besøkende  –  bestående av alt fra profesjonelle fagfolk til glade amatører.

I tidsrommet 18. – 21.10 er med andre ord Lillestrøm en destinasjon det er vel verdt å merke seg, både for deg som er ute etter faglig påfyll og for alle som er på jakt etter inspirasjon og gode ideer, mulighetene for å kunne gjøre en god handel – eller rett og slett bare har lyst på en hyggelig opplevelse.

Kom innom FFV for en våtromsprat
Tradisjonen tro vil Fagrådet for våtrom (FFV) også være på plass på Bygg reis deg.

Du finner oss i B-hallen, på stand B0107, og enten du er en helt vanlig forbruker som har planer om – eller er i ferd med å bygge eller pusse opp bad, fagarbeider som jobber med våtrom – eller bare er generelt nysgjerrig på hva Fagrådet for våtrom holder på med, håper vi at du tar turen innom oss!

Velkommen til en kaffeprat!
Bilde fra FFVs stand på Bygg reis deg i 2021

Her kan du få gode tips og råd om bad og våtrom fra folk som kjenner faget og vet hva som er viktig å tenke på. Du kan få vite mer om hva Våtromsnormen er og om Godkjente våtromsbedrifter, hvorfor det er lurt å være en Godkjent våtromsbedrift – eller å bruke en som er det når du skal pusse opp badet, hva som er viktig å ta hensyn til i forbindelse med bygging/oppussing av bad mm.

Fagrådet for våtrom har som mål at alle bad/ våtrom skal bygges riktig, sånn at de blir vanntette og varige. For at dette skal kunne oppfylles, trengs det kunnskap, dyktige fagfolk og god planlegging.

I løpet av messedagene, vil Fagrådet holde to foredrag på utstillerscenen:

Fredag den 20. kl. 14.00 – 14.25. Dette foredraget er i all hovedsak beregnet på fagarbeidere, og vil bl.a. omhandle ordningen med Godkjente våtromsbedrifter, hva som kreves for å bli det, og fordelen med å være det.

Lørdag 21. kl 13.00 -13.25. Her er det forbrukeren som står i fokus.

Hva du som boligeier bør tenke på når du skal bestille håndverkertjenester er en viktig del av prosessen når man skal bygge/pusse opp bad, og nettopp dette er noe du kan lære mer om her.

Du vil blant annet få vite hvilke ting du bør sjekke i forhold til håndverkere du ønsker å engasjere, nyttige lover og regelverk du bør kjenne til, viktigheten av kontraktsfesting og sluttdokumentasjon mm.

Med andre ord er dette et foredrag som er vel verdt å få med seg hvis du går i tanker om å få gjort noe med badet/våtrommet ditt, så merk deg dag og tidspunkt!

Fagrådet for våtrom ser fram til å møte deg på Bygg reis deg!

Åpningstider for messen:

09-18.00 onsdag, torsdag og fredag
10.00 – 18.00 lørdag

Her kan du laste ned din GRATISbillett!

Categories: UkategorisertTags: , , , ,

Leave a Reply

%d bloggers like this: